Få det bedre | opnå det DU gerne vil

“Uafhængig”

 • “Uafhængig”
 • “Uafhængig”
 • “Uafhængig”
8.5 Total Score
REALITETSTJEK OG REMINDER OM EGET ANSVAR

Er du i kontrol over dit eget liv? Kæmper du også med at blive fri for en dårlig vane eller en afhængighed. Er der noget, som der stjæler din tid, uden at du måske egentligt oplever, at du får noget ud af det? Denne app er et rigtigt godt værktøj til dig, der gerne vil have hjælp til at sætte fokus på dit liv og dine prioriterer. Start med et realitetscheck nu!

VORES RATING
8.5

 Anmeldelse: Uafhængig 

firma/producent: HumanProgress ApS
Pris/version: Gratis version
Platform testet: App Store, Google Play/Android
Testet af: Morten Johansen, Silas Risbjerg Terkelsen 
Forfatter: Morten Johansen

 

  Download App Store    

  Download Google Play

 

Overordnet og det første møde med app’en

App’en ”Uafhængig” er en app, som appellerer til din integritet og til dit ansvar for dit eget liv. App’en har sloganet ”Få din tid og liv tilbage”.
App’en er meget overskuelig at finde rundt i, og den har nogle gode budskaber, som er anvendelige for de fleste mennesker i vor tid, hvor man som individ i hverdagen mødes af mange forventninger og krav fra omverdenen og forskellige tidsrøvende elektroniske platforme.

 

Brugervelighed og design

App’en er nem at bruge og meget simpelt sat op. Når du åbner den første gang, følger der en kort introduktion til, hvordan den anvendes. Opsætningen er meget simpel og designet således, at man i bunden kan væge mellem afspilning, mine downloads, mine baggrundslyde, lydinstillinger, del med vennerne og info. Lydfilen ”Naturlig drug” medfølger gratis og ligger allerede under ”mine downloads”. På siden “Mine downloads” er der også adgang til tilkøb af en længere liste af 16 andre lydfiler, som relaterer sig til samme kategori. Det er inddelt i 2 emner: 1. “Stress og konflikter”, med eksempler som “arbejdsnarkomani” og “opmærksomhed”. Og 2. “dårlige vaner” med lyd-downloads som eksempelvis:”mindre Facebook”, “sukkerafhængighed”, “Hash”, “Porno” og “ludomani”.

 

Lyd og indtaling

Lyden er god, og vi oplever, at indtaleren Jacob Strachotta´s stemme er super behagelig og afslappende at lytte til. Vi får let ved at finde den tryghed, det kræver at koble fra – og få sindet til at flytte fokus indad.

 

Anvendelighed i dagligdagen

Lydfilen ”Naturlig drug” har til formål, at du skal blive mindre afhængig, aflære dårlige vaner og have kontrol med dig selv, så du styrer dit liv og selv bestemmer, hvad du bruger din tid på. App’en er super anvendelig, og budskaberne i lydfilen er meget relevante i forhold til den tid, vi lever i, hvor eksempelvis sociale medier eller omverdenens forventninger kan stjæle alt ens fokus og tid.

Der bliver sat særlig fokus på, at man som individ skal huske på, at man kan bruge sin tid til, hvad man vil, og når man vil. Yderligere huskes man på, at man kan identificere og stoppe dårlige vaner, hvis bare man er villig til det. Stemmen i lydfilen er desuden super behagelig. Budskaberne i lydfilen er gode til at få en til at reflektere over, om man egentlig styrer sit eget liv og lever efter ens egen dagsorden, eller om man lader sig diktere af andres forventninger og/eller mister alt fokus og energi grundet dårlige vaner. Lydfilen er meget anvendelig til at hjælpe med at identificere eventuelle dårlige vaner og til at skabe en forståelse for, hvor meget kontrol man i øjeblikket har over sit eget liv. Det eneste minus er, at eventuelle ”nye” lydfiler koster helt op imod 119 kroner hvilket for mange brugere kan synes som en stor investering sammenlignet med andre apps og derfor måske kan blive en barriere.

 

Vil vi anbefale appén til andre

Vi vil uden tvivl anbefale app’en til andre. Langt de fleste mennesker, som lever i det enogtyvende århundrede, vil have gavn af et realitetstjek/reminder, og det er præcis, hvad denne app leverer.

   +

   Få vores seneste indlæg direkte til din indboks

   css.php