Få det bedre | opnå det DU gerne vil

Psykologiapp.dk, ansvar og jura

Hvad du bør være klar over i brugen af psykologiapp.dk

Det kan være yderste effektivt at benytte veldesignede kvalitetsapps.

Med et fokuseret mentalt arbejde kan du med fordel både sætte fokus på private eller professionelle problemstillinger. Brugen af apps og mentale selvhjælpsværktøjer kan effektivt hjælpe  med eksempelvis at finde mere indre mental ro og balance, udvikle bedre psykologisk selvindsigt, booste selvudvikling eller håndtere psykologiske udfordringer som eksempelvis daglig stress.

Psykologiapp.dk giver dig mulighed for at søge netop det emne, som du ønsker at sætte fokus på, og på et mere kvalificeret grundlag træffe nogle bedre og mere effektive valg. Du kan med andre ord ved hjælp af pykologiapp.dk tage ansvar for at hjælpe dig selv.

At benytte en kvalitets app kan endda være en lindring og hjælp i en situation, hvor du står på venteliste til behandling.

Men…

Oplysningerne på Psykologiapp.dk og brugen af omtalte apps kan ikke bruges som erstatning for anden behandling.

Ansvar og jura

Information fra psykologapps.dk eller omtalte apps eller teknologier kan således ikke erstatte kontakt med en læge, psykiater, psykolog eller anden professionel behandler eller konsulent, hverken når det drejer sig om udredning eller behandling.

Psykologiapp.dk kan hverken direkte eller indirekte drages til ansvar for nogen form for vanskeligheder eller skader, der måtte være konsekvensen af brug eller misbrug af oplysninger, der er fundet på psykologiapp.dk eller via links fundet på psykologiapp.dk

Vi mener dog, at det ofte selv i behandlingskrævende situationer er at foretrække, at man er i stand til selv at lære mere om sin situation eller tilstand og er i stand til at gå i gang med at hjælpe sig selv, indtil man kan få den rette hjælp. Med den nye udvikling og tilgængelighed indenfor digitale bærbare teknologier kan man gå i gang på en privat og diskret måde, som henvender sig til alle aldersgrupper og samfundslag.

+

Få vores seneste indlæg direkte til din indboks

css.php