Få det bedre | opnå det DU gerne vil
Editor choice

“Clue”

 • “Clue”
 • “Clue”
 • “Clue”
 • “Clue”
 • “Clue”
8 Total Score
Haven’t got a Clue?

Overblik. Enkelhed. Overskuelig. Ikke de ord man typisk sidestiller med en kvindes cyklus, men det hjælper app'en Clue med. En super anvendelig app, som fungerer som et rigtigt godt redskab i hverdagen. Med Clue, får du en fin hjælpende hånd i hverdagen. Og en app, du rent faktisk får brugt.

 Anmeldelse: Clue 

firma/producent: Biowink
Pris/version: Gratis
Platform testet: App Store
Testet af: Anonym (40 årig kvinde), Silas Risbjerg Terkelsen: brugerflade
Forfatter: Anonym (40 årig kvinde)

 

  Download App Store    
  Download Google Play
 

Førstehåndsindtryk

Det første møde med Clue er positivt.  Det er en enkelt app. Let at gå til. Let at forstå. Grafisk er layoutet fint, enkelt og meget tydeligt, så det er nemt at begynde at bruge den. Man er ikke i tvivl om hvordan.
At skulle tracke en kvindes cyklus kan være svært, for hvordan ”måler” man humør, smerter og de forskellige faser? Clue gør det. Og Clue gør det nemt for dig at plotte facts, tanker og humør ind. Der er oprettet seks forskellige kategorier: menstruation, smerter, sex, humør, udflåd og tags, og ved hver kategori er der fire underkategorier. Fx kan man under kategorien ”humør” vælge fire stemninger: glad, følsom, trist og pms.

 

Clue regner det ud for dig

I løbet af ens cyklus kan man således plotte de forskellige facts ind, og den viser dine oplysninger på forsiden af app’en med ikoner, der passer til de forskellige kategorier. Røde felter ved menstruation, blå bobler i den periode, hvor man er frugtbar, og skyer ved den periode, man har indtastet ”pms.” Samtidig holder den styr på historikken i de forskellige indtastninger og regner selv ud, hvor lang din sidste cyklus var. Dette vises også på forsiden af appen i form af et tal.
Clue regner ud, hvor mange dage, der er til næste menstruationsperiode, og hvor lang tid der er til næste periode med pms, hvilket vises på forsiden af app’en. Der figurerer en cirkel med de aktuelle oplysninger, hvilket kan være ret anvendeligt i forhold til planlægning af sociale arrangementer og i det tilfælde, at man gerne vil blive gravid. Er man i en frugtbarhedsperiode, viser den, hvilken dato på måneden det er, og den fortæller også, hvilken dato ens næste frugtbarhedsperiode indtræffer.

 

Clue burde være obligatorisk

Clue er den app, jeg bruger mest, og jeg tjekker den hver dag. Den er sindssyg brugervenlig, meget informativ og overskuelig.

Den har lært mig, at lære mig selv og min cyklus meget bedre at kende. Især fordi man kan se, hvordan næste periode ser ud, i forhold til smerter, træthed, pms og frugtbarhed.

Den er også ret effektiv i forhold til planlægning, da man i pms-dagene kan have brug for meget mere motion og søvn end ellers, og skulle man undre sig over, hvorfor man kunne have lyst til at rive hovedet af sin familie, så kan man altid tjekke, om der er skyer i ens cyklus

Sælger man en smartphone til en kvinde, burde den ligge som en af de faste apps. Jeg vil klart anbefale den til alle kvinder, og skulle jeg fremhæve en særlig anvendelig funktion, er det, at man kan videresende udvalgte oversigter over ens cyklus. Det er ikke helt tosset at kunne sende en besked til sin mand om, hvornår man har sin næste periode med pms, så han kan planlægge et par ture ud af huset.

   +

   Få vores seneste indlæg direkte til din indboks

   css.php